در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام بنده با خودرو شرکت در حین بازگشت از ماموریت چپ کردم ماشین دارای بیمه بدنه میباشد و تا حدود 60درصد خسارت را پرداخت می نمایید آیا مابقی خسارت را بنده باید پرداخت نمایم در حادثه مقصر هم بنده اعلام شدم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
اگر بیمه بدنه با ارزش واقعی خودرو صادر شده باشد، قطعا تمامی خسارت ها منهای استهلاک و کسورات فرانشیز، قابل پرداخت است.

البته افت مدل و یا افت ارزش خودرو شامل بیمه نامه بدنه نیست.

اینکه باقی خسارات را شما باید بپردازید یا نه، مربوط به سخاوت مدیران و سهامداران شرکت شما می شود.

درست است که ماشین در اختیار و امانت شما بوده ولی تصادف و حادثه هیچ گاه خبر نمی دهد. به نظر بی انصافی است که باقی خسارات را از شما مطالبه کنند.