در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام. من حدود 2 سال و چند ماه در شرکتی مشغول به کار بودم کت بذای بیمه شدن باید از طرف شرکت نامه ای دریافت میکردم و آزمایشات مربوطه رو انجام میدادم.

متاسفانه رد شدن بیمه برام مهم نبود و هیچ اقدامی برا بیمه شدن نکردم.

در حال حاضر از شرکت استعفا داده و بیرون اومدم، ایا با توجه به شرایطی که من داشتم اصلا امکان شکایت از کارفرما بابت عدم رد کردن بیمه وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

شما از دو طریق می توانید پیگیر سوابق بیمه ای خود باشید.

- از طریق اداره مراجعه به کار حوزه جغرافیایی محل اشتغال و بر اساس ماده 148 قانون کار.

- از طریق مراجعه به واحد نامنویسی و حسابهای انفرادی شعبه تامین اجتماعی محل اشتغال و تکمیل فرم( فرمت ادعای سابقه)

البته وجود مدارک مستند ضروری است.

معاینات پزشکی موضوع ماده 90 قانون تامین اچتماعی ، علاوه بر اینکه می تواند مدرک مستندی در جهت ادعای سابقه باشد، اما نفس انجام آن جهت تشخیص قابلیت و استعداد جسمانی متناسب جهت کارهای مرجوعه و اشتغال است.