در سازمان تامین اجتماعی توسط
سلام دوستان اگر ممکن است مراحل ثبت نام و هزینه های ثبت نام و ازمایش های یبیمه تامین اجتماعی را برای بنده اعلام بفرمایید ؟

کارفرما بیمه بنده را رد کرده است و اعلام کردن برای از مایش ها به سازمان بیمه مراجعه کنم!
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

جهت انجام معاینات پزشکی موضوع ماده 90 قانون تامین اچتماعی و تشخیص قابلیت و استعداد جسمانی متناسب کارکنان برای واگذاری وظایف و کارهای مرجوعه، بایستی به مراکز طب کار دارای مجوز از وزارت بهداشت مراجعه نمایید.

هزینه های مربوطه در آن مراکز تعیین و اعلام می شود.