در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده دانشجو هستم و بخاطر مشکلات مالی و هزینه دانشگاه حدود دو سال است دریک شرکت مسافربری درحال کار کردن هستم به عنوان دفتردار، و کارفرما من را بیمه نکرده است الان بنده را اخراج کرده هست. مبخواستم بدانم میتوانم با پیگیری حق بیمه خود را از او  بگیرم. با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
سلام و عرض ادب

همراه گرامی بیدبرگ

مطالبات کارگران مشمول مرور زمان نمی شود فلذا در هر زمانی که بخواهید می توانید دادخواست خود را مبنی بر دریافت مطالبات و واریز حق بیمه معوقه در اداره کار مربوطه ثبت و  خواستار رسیدگی شوید اما آنچه مسلم است شما باید بتوانید ادعای خود را مبنی بر دوسال کارکرد خود نزد این کارفرما برای هیئت تشخیص و حل اختلاف اداره کار اثبات نمایید. پرینت بانکی واریز به حساب با مهر بانک یا قرارداد و یا فیش حقوقی می توانند اسناد خوبی برای اثبات ادعای شما باشند.

مریم زنده دل