در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (570 امتیاز)
سلام من سال ۸۵ الی ۸۷ بمدت ۱۸ ماه برای پدرشوهرم کار کردم و ماهانه هشتاد هزار تومان حقوق میداد حتی روزهای جمعه و تمامی تعطیلات هم مغازه کار میکردم و... از بیمه اجباری اطلاعات کافی نداشتم حالا وی فوت کرده و..میخواهم برای بیمه اقدام کنم جریمه این ۱۸ ماه چه مبلغی میشود؟؟  خواهش میکنم پاسخ بدید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه مستندات کافی داشته اید که برای ایشان کار کرده اید ، می بایست با ثبت دادخواست در اداره کار محل مربوطه ، نسبت به الزام کارفرما به واریز حق بیمه اقدام نمائید. لازم بذکر می باشد کارفرمای بعدی قائم مقام تعهدات کارفرمای قبلی می باشد.