در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام
من دانشجو معلم هستم، مهر امسال یعنی دو ماه دیگه باید برم سر کلاس، موعد زایمانم دوم بهمن هست، میشه مهر آبان آذر دی رو مرخصی استعلاجی بگیرم؟ آیا قانونی وجود داره برا کسی که در وسط سال تحصیلی زایمان داره از اول مهر نره یر کلاس؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- اول باید بفرمائید از چه نوع بیمه ای استفاده می کنید ؟ اصلا بیمه دارید یا نه ؟ اگر بیمه شده تامین اجتماعی هستید شما می توانید از 6 ماه مرخصی زایمان استفاده کنید که نهایتا از 3 ماه قبل از تاریخ زایمان می توانید آن را شروع کنید . 3 ماه و 1 روز برای زایمان و 2ماه و 29 روز برای شیردهی .

با تشکر