در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
اگر زن ایرانی شاغل در ایران که سابقه بیمه چندین ساله در تامین اجتماعی دارد و نوع قرار داد همکاری او از نوع دائم قانون کار می باشد و هم اکنون نیز شاغل و بیمه ایشان به اصطلاح رد می شود ( پرداخت می شود)، در ماه نهم به مسافرت خارج از کشور رفته و خارج از ایران وضع حمل کند،
چگونه می تواند از مزاياي مرخصی زایمان بهره ببرد؟
لطفا" لحاظ بفرمایید که گواهی ولادت توسط بیمارستان به زبان غیر فارسی صادر می شود، ولی امکان دریافت شناسنامه از سفارت ایران برای نوزاد وجود دارد،
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت بیمه پردازی و اثبات اینکه به صورت صوری بیمه پرداز نبوده اید و ارایه مدارک سفر در زمان بارداری میتوانید با گواهی ولادت از بیمارستان و شناسنامه و مدارک زایمان بعد از فراغت و ارایه مدارک به شعبه نسبت به اخذ مرخصی زایمان اقدام نمایید در نظر داشته باشید صحت بیمه پردازی از طریق بازرسی باید محرز گردد که در شرکت مشغول بکار بوده اید