در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
سلام خسته نباشید من در یک شرکت خصوصی کار می کنم ۳۰ اذر زمان زایمان من است ۳ ماهه بیمه برام رد شده  .می خوام یک ماه قبل از زایمان از مرخصی زایمانم استفاده کنم  چه مدارکی لازم است  ضمنا شرکت ما اخر این ماه مهلت اجارش تموم میشه و می خواد تخلیه کنه وفعلا تا چند وقت تعطیل می شود ایا برای مرخصی من مشکلی ایجاد نمی شود .
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
مرخصی قبل زایمان باید به تایید پزشک معتمد سازمان برسد در غیر اینصورت امکان مرخصی قبل وجود ندارد

شرط برخورداری از مرخصی زایمان بیمه شدن تا آخرین روز قبل از فراغت از زایمان میباشد