در بازنشستگی و مستمری توسط (90 امتیاز)
با سلام

من بیمه اجباری هستم با 23 سال سابقه و 48 سال سن و در آستانه بیکاری

میتونم الان بازنشسته شم با 23 روز حقوق

میتونم 50 ماه بیمه بیکاری بگیرم و بعد با 27 روز حقوق بازنشسته شم

میتونم پس از بیمه بیکاری سه سال بیمه اختیاری کنم خودمو و با 30 روزحقوق بازنشسته شم کدوم حالت منطقی تره؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- البته باید مشخص شود که خانم هستید یا آقا ؟ اگر خانم هستید بله می توانید بازنشسته شوید ولی اگر آقا هستید نمی توانید بازنشسته شوید .

2- می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده کنید و با سابقه بیشتری بازنشسته شوید ولی استفاده از مقرری بیمه بیکاری در اواخر دوران بیمه پردازی تاثیر منفی بر میزان مستمری دارد .

3-حالت سوم را هم می توانید انجام دهید . اما تا مشخص نشود خانم هستید یا آقا نمی توان در مورد بهترین گزینه صحبت کرد ولی پرداخت حق بیمه بیشتر به خصوص در اواخر دوران بیمه پردازی و البته داشتن سنوات بیشتر بیمه پردازی در افزایش مستمری بازنشستگی تان تاثیر سودمندتری دارد .

با تشکر