در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام خانمی هستم با 60 سال و 20 سال سابقه بیمه آیا با درخواست بازنشستگی حقوق کامل به این جانب تعلق میگیرد یا طبق سنوات حقوق پرداخت میشود با دتشکر
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام مستمری بازنشستگی در تامین اجتماعی ارتباط مستقیم با میزان سابقه بیمه و میزان حق بیمه پرداختی در 2 سال آخر دارد ولی با توجه به 20 سال سابقه، شما مشمول ماده 111 قانون تامین اجتماعی می شوید و حداقل حداقل حقوق را دریافت خواهد کرد

در تعیین میزان مستمری قابل پرداخت به بازنشستگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه، نقش اساسی را ایفا می کندبرای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شودمتوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴بدست می آیدبه این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی