در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (100 امتیاز)
سلام
خانمی هر هفته به مدت شش ساعت برای انجام امور مربوط به منزل به ما معرفی شده اند.

آیا در صورت بروز حادثه ای برای وی ما مسؤل خواهیم بود? و باید ایشون را بیمه کنيم?

 اگر پاسخ مثبت است، مبلغ بیمه ایشان چه مقدار است و از چه طریقی باید اقدام کرد?
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

بیمه تامین اجتماعی شامل وی نمی شود و البته بهتر است شرکت خدماتی که ایشان را به شما معرفی کرده اند ایشان را بیمه کند که معمولا هم نمی کنند . توصیه می شود بیمه مسئولیت کارفرما از بیمه هایی که این خدمات را ارائه می دهند بگیرید . در هر صورت نمی توانید نسبت به حادثه ای که برای ایشان ممکن است اتفاق بیفتد بی تفاوت باشید و بحث قانونی آن در درجه دوم اهمیت قرار دارد .

با تشکر