در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام خسته نباشيد

من كارگر منزل شخصى هستم ايا خودم بايد خودم را بيمه كنم يا صاحب كارم و يا هر دو چه مقدار لطفاً مقدار را در هر ماه بنويسيد ممنون
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام کارفرما باید شما رو بیمه نماید

سهم شما 7 درصد از حقوق تان می باشد و 23 درصد از حقوق سهم کارفرما می باشد

در صورتی که کارفرما از بیمه کردن شما امتناع نمایید می توانید به اداره کار نزدیک کارگاه (محل کار) گزارش دهید

لیست آدرس دقیق اداره کار مناطق تهران و استان تهران