در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (110 امتیاز)

با عرض سلام

برا یه شرکت پیمانکار تخریب ساختمان که هر روز ممکنه در نقطه ای از شهر کار داشته باشه برا بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان راهکاری هست؟ برا دو حالت کارگر بی نام و با نام؟

برا بیمه حوادث چطور؟

با تشکر

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

شما میتونین پرسش نامه بیمه مسولیت بی نام و با نام داشته باشین و این براساس میزان کارهایی هست که شما انجام میدین.

یه پرسش نامه داره که باید پر کنین و شرح ماوقع کارهاتون رو بنویسین تا شرکت نسبت به اعلام نرخ بیمه شما اقدام کنه.