در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط (3,600 امتیاز)
سلام
در مورد بیمه مسئولیت کارفرما در قبال کارگران ساختمانی
زمین رو ۲ نفر باهم شریک هستند ، اما جواز ساخت به نام یک نفر ثبت شده
با این حساب کی باید اسمش به عنوان بیمه گذار قید بشه ؟ ایا هردوشون میتونن بیمه گذار باشن ؟
یا اگر بیمه نامه به نام شخصی که جواز به نام اونه ثبت بشه ، ولی قراداد هارو با کارگران اونیکی شریک بنویسه ، هنگام پرداخت خسارت به مشکل بر نمیخورن؟؟
راه حل چیست ؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام گیرنده خسارت کارگر هست در این بیمه نامه و البته این دو شریک حتما توافق نامه یا مدرکی دال بر شراکت دارند .بنابر این به طور معمول مشکلی نیست مگر اینکه شرکته ا سلیقه ای رفتار کنند و بخواهند از پرداخت خسارت به نوعی سرباز زنند