در لیست بیمه توسط (130 امتیاز)
سلام من برای یکی از کارمندان که باید در لیست بیمه خرداد ماه ترک کار میزدم این کار را نکردم و و لیست بیمه را رد کردم بعد از اون متوجه شدم باید ترک کار در لیست بیمه اعلام میشد.

در لیست بیمه تیر ماه هم که نمیشود ترک کار خرداد را زد.

حالا که در لیست بیمه خرداد نه ترک کار خورده نه بیمه برایش رد شده تکلیف چیست؟آیا شرکت مشمول جریمه میشود؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

بهترین پاسخ

با سلام

شما تا زمانی که ترک کار در لیست بیمه را اعلام نکنید موظف به پرداخت حق بیمه و جریمه عدم پرداخت و عدم ارسال لیست حق بیمه خواهید شد. باید لیست اصلاحی ارسال نمایید و البته موافقت شعبه را بگیرید .

با تشکر