در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام . با توجه به ماهیت کار فروش ، یکی از ویزیتورهای شرکت در روز جمعه مورخه 96.07.07در شرکت حاضر شده و همان روز اعلام نموده که دیگر حاضر به ادامه همکاری با شرکت نمی باشد . با توجه به تعطیلی شنبه و یکشنبه ( تاسوعا و عاشورای حسینی ) ترک کار نامبرده از چه تاریخی باید در لیست بیمه اعلام گردد ؟

آیا روزهای شنبه و یکشنبه با توجه به تعطیلی رسمی جزو کارکرد او محسوب شده و ترک کار نامبرده در لیست بیمه می بایست 96.07.10 اعلام گردد یا خیر؟؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

اعلام ترک کار ربطی به تعطیلات ندارد و زمان اتمام و قطع همکاری تاریخ اخرین روز کار کارمند تلقی میگردد لذا درخصوص مورد اشاره شده تاریخ ترک کار از8مهر به بیمه اعلام شود