در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب به دلیل اخراج از محل کار بیمه بیکاری دریافت میکنم ولی اخیرا با تو جه به گزارش بازرس بیمه که انجانب در مغازه ابزار فروشی پدرم مشغول به کار می باشم جریمه ای به این دلیل از طرف بیمه دریافت کردم که باید پرداخت کنم لطفا راهنمایی فرمائید. با تشکر
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

چه راهنمائی ای میخواهید . در صورت اشتغال مجدد باید به شعبه اطلاع می دادید . حالا هم باید مبالغ دریافتی را مسترد کنید .

با تشکر