در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
فرزندم ۱۳ ساله درحال عبور در فاصله ۲۰ متری پل عابر در منطقه شهری با وسیله نقلیه درحال عبور با سرعت غیر مجاز برخورد میکند و بعد از گذشت ۵ ماه براثر جراحات شدید وارد شده فوت میکند

کارشناسان ۵۰ درصد مقصر اعلام کردند و قاضی رای ۵۰ درصد صادر کرد ولی اکنون بیمه اعتراض کرده و نامه داده دادگاه که مقصر ۱۰۰ درصد عابر پیاده میشه حکم چیه لطفا راهنمایی کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

حتي اگر عابر پياده بصورت صد در صد هم مقصر اعلام شده باشند مي توان از بيمه نامه شخص ثالث طرف مقابل استفاده كرد و خسارات را دريافت كرد يعني راننده خودرو درست منع تعقيب خواهد خورد ولي باز هم طبق قوانين ميشه از بيمه نامشون استفاده كرد