در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)
با سلام
من در تاریخ 25.3.96 تصادف کردم من راننده موتور سیکلت بودم  ومقصر هم خودم هستم و ساق پای راستم شکست و تمدید بیمه نامه برای برج 8.95 می باشد می خواستم بدونم دیه به من تعلق می گیره یا نه بعضی ها میگن تعلق میگیره بعضی ها میگن تعلق نمیگیره لطفا راهنمایی کنین
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

بله طبق ماده ٣ قانون جديد بيمه شخص ثالث مي توانيد از مزاياي ان بيمه نامه استفاده كنيد و خسارات خود را دريافت كنيد