در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

مدت سه ماه است که کارفرما بنده را اخراج کرده نامه عدم نیاز و قرارداد یک ماه و سال اخر را هم دارم اما سنوات اینجانب را پرداخت نمیکنند لطفا به من بگویید چه کار باید بکنم . بیمه اینجانب

 از شعبه 25 بیمه رد میشده لطفا به من بگویید به کدام شعبه اداره کار باید مراجعه کنم؟
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام شما میتوانید به اداره کار خیابان میرزای شیرازی بالای بیمارستان میرزا کوچک خان مراجعه ودادخواست تنظیم وموضوع را پیگیری نمایید..ایمانی