در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
برای کارمندان نیمه وقت، حق بیمه چگونه پرداخت میشود توسط کارفرما؟ و آیا اگر نیمه ماه را بیمه رد میکنند ، نیمه دیگر را میتوانم خودم خویش فرما پرداخت کنم؟
حقوق و حق مسکن و حق بن خواروبار چگونه محاسبه میشود؟

سوال دیگه ای که داشتم اینه که اگر کسی کسر کار داشته باشد ، علاوه بر کسر از حقوق باید بیمه او هم به نسبت ساعت کارکردش کم بشه؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به کارهای نیمه وقت همچون مطب ها کلیه حق بیمه واریزی ۱۵روزه میباشد متاسفانه اگر ۱۵روز بعدی را اختیاری پرداخت نمایید تداخل اختیاری واجباری پیش امده وهردو همدیگر را نفی میکند حق مسکن وخواربار فرقی ندارد کامل پرداخت میشود وحق اولاد هم اگر ۷۲۰روز سابقه داشته باشید کامل لحاظ میشود..ایمانی