در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من امسال بیمه مو تمدید کردم و تو بیمه م نوشته تعهد صوانح راننده.بیمه م هم ایرانه.ب عد یک ماه پیش تصادف کردم 6 نفر مجروح داشتیم. خوودمم فکم و دندانم شکسته و من مقصر 100 درصدم و نامه از پزشکی قانونی دارم.

میخاستم ببینم بهم دیه تعلق میگیره؟؟ ممنونم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
مرجع میزان جراحت و ازکار افتادگی یا نقص عضو، پزشکی قانونی است. اما بر اساس نظر پزشکی قانونی، مرجع قضایی غرامت را به صورت درصدی از دیه مشخص می کند.
از طرفی میزان جراحت، طول درمان، بهبود کامل یا جزئی عضو آسیب دیده و خیلی موارد دیگر باعث می شود که بدون معاینه کامل به طور صریح نمی شود دیه تعیین کرد و این امر توسط مراجع قضایی و  پزشکی قانونی انجام می شود.