در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
ایا دیه و نقص عضو و...مشمول من میشود در قانون جدید که امده.
من  راننده مقصرحادثه می باشم که در سال 1391/1/20دچاره حادثه شدم که بیمه ایران شعبه زاهدان من را در ان تاریخ به پزشکی قانونی معرفی کرده که طی حدود دو سال طول درمان و بهبودی نسبی که هنوز طی گذر این مدت در راه رفتن مشکل دارم و لنگانم .

حال بیمه گفته راننده مقصر حادثه نیاز به پزشک قانونی نداشته نظر پزشک معتمد کافی بوده. حال من در قانون جدید دیه ونقص عضو مشمول میشود .باتشکر
1 پاسخ
توسط (2,580 امتیاز)
سلام وقت بخیر
در قانون قبل درصورت خرید کلوز پرداخت خسارت به راننده مقصر، مطابق شروط بیمه نامه راننده مقصر مشمول دریافت خسارت نقص عضو و ازکارافتادگی می شد، و با کارشناسی پزشک معتمد بیمه مطابق آیین نامه شورای عالی بیمه خسارت پرداخت میشد و نیازی به پزشک قانونی نبود،
چون شما در زمان اجرای قانون قبل تصادف نموده اید مطابق همان قانون به شماخسارت پرداخت خواهد شد.
موفق باشید