در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام
من از کارفرما شکایت کردم و کارم به مرحله تحقیق بازرس و تهیه استشهاد محلی رسید که بمن گفتن استشهادی با امضای  سه نفر تهیه کنم
ایا آن سه نفر حتما باید همسایه خیلی نزدیک باشند ؟
ایا میشه از همکارای کارفرما اما با سه کوچه فاصله تا محل کار امضا گرفت برای استشهادیه؟
با تشکر از کارشناس گرامی
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام استشهاد میتواند از افراد کارگاه یا همسایگان محل کار یا افرادی که شمارا درمحل کار دیده اند باشد فرقی ندارد درباب بازرسی ..بازرس اداره کار از افراد داخل کارگاه یا همسایه ها ومدارک مستندات داخل کارگاه را تحقیق وبررسی مینماید...ایمانی