در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
با سلام و احترام

من 30 سال کار کرده ام و برای سختی کار هم اقدام کرده ام که 8 سال به من تعلق گرفته است و الان 38 سال سابقه دارم.سوالم این است که بیمه در محاسبه مستمری بازنشستگی در فرمول محاسبه خود حداکثر چن سال را محاسبه میکند؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

حداکثر سابقه ای که در فرمول محاسبه مستمری بازنشستگی لحاظ می شود، 35 سال سابقه است(ماده 77 قانون تامین اجتماعی).

ماده ۷۷ قانون تامین اجتماعی

میزان مستمری بازنشستگی عبارتست از یک سی‌ام متوسط مزد یا حقوق بیمه شده ضرب در سنوات پرداخت حق بیمه‌مشروط بر آنکه از (۳۰٫۳۵ ) سی‌وپنج ، سی‌ام متوسط مزد یا حقوق‌تجاوز ننماید.

  • تبصره‌ متوسط مزد یا حقوق برای محاسبه مستمری بازنشستگی‌ عبارتست از مجموع مزد یا حقوق بیمه شده که بر اساس آن حق‌ بیمه پرداخت گردیده ظرف آخرین دو سال پرداخت حق بیمه‌ تقسیم بر بیست و چهار.