در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
با سلام واحترام

من 1500000تومان(یک و نیم میلیون)حقوق پایه ام میباشد و تقریبا 700000(هفتصد هزار تومان)اضافه کاری بهم تعلق میگیرد.

میخواهم بدانم موقع محاسبه حقوق بازنشستگی مبلغ اضافه کاری مانند حقوق پایه در فرمول محاسبه بازنشستگی اعمال میشود

یعنی برای من برای بازنشستگی 2200000(دو میلیون و دویست هزار تومان)منظور میگردد ؟

یا اینکه اضافه کاری به صورت دیگر محاسبه میشود؟در ضمن من لیست بیمه خود را که از سایت بیمه دیدم مقدار 2200000هزار تومان ثبت شده است ولی مبلغ اضافه کاری به صورت جدا ثبت نشده است.

در ضمن بنده سال قبل اضافه کاری برایم رد نشده است و فقط حقوق پایه رد شده است.با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

تمام مقادیری که شمول کسر حق بیمه مب شاند برای محاسبه مستمری مورد استفاده قرار می گیرد . اضافه کار نیز از این قضیه مستثنی نیست .

با تشکر