در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
قرارداد های پیمانکاری که به صورت استعلام منعقد میگردند چه کسوراتی به همراه دارند؟؟؟
1 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
سلام.بیمه ومالیات دارد وبستگی به نوع قرارداد ضریب بیمه متغییر است.اگر به صورت انجام کارباشد مثل استعلام های اداره برق با ارایه صورت وضعیت وصورت جلسه طبق بخشنامه 14 درامد تامین اجتماعی بستگی به نوع فعالیت ضریب بیمه مشخص میشود.کلا قراردادهای پیمانکاری چه بهصورت قرارداد وچه به صورت استعلام مشمول بیمه ومالیات میگردد بجز کارهایی که به صورت شخصا به تنهایی انجام گیرد .