در سختی کار و مشاغل سخت توسط (120 امتیاز)

با سلام و عرض ادب

  1. اگر مردی سابقه ی ده سال خدمت در مشاغل سخت را داشته باشد و سن او ۳۸ سال باشد در صورت نداشتن شرایط از کار افتادگی و... آیا میتواند بازنشسته شود و محاسبه ی حقوق مستمری به چه شکلی خواهد بود؟
  2. در صورت پرداخت حق بیمه ی دوران خدمت مقدس سربازی، مدت خدمت انجام شده به عنوان مشاغل سخت محاسبه میشود یا عادی؟

با سپاس از راهنمایی های بی دریغ شما عزیزان

1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام اولا مشاغل سخت وزیان اور ابتدا میبایست در کمیته ای در اداره کا رمشخص شود بعد در صورت داشتن ۱۰سال مداوم در کار سخت وزیان اور هریک سال یک ونیم سال محاسبه میگردد  لذا برای شما که سن ۳۸سال دارید کفایت نمی کند ودوسال خدمت سربازی جزئ کار سخت وزیان اور محسوب نمیگردد  واینکه چون ۳۵سال سابقه برای شما تایید نمیگردد لذا نمیتوانید بازنشسته شوید چون با ۳۵سال سابقه در هرسنی میتوانی بازنشسته شوید...ایمانی