در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام
وقت بخیر
بنده مابین سالهای ۱۳۷۶ الی ۱۳۸۸ به مدت حدود ۱۰ سال ( شاگرد) یک مغازه تعمیراتی بودم. از آنجا که در شروع کار ۱۶ سال داشتم اصلا به فکر بیمه نبودم. صاحب مغازه( کارگاه) هم سو استفاده کرده و به بهانه نداشتن کارت پایان خدمت و یا سن من ،هیچ بیمه ای هم برای بنده واریز نکرد.

 با اینکه درآمد بالایی هم از قبال بنده دریافت میکرد. اما آدم زرنگی بود و دستمزد من رو هفته ای و به صورت نقدی پرداخت میکرد.
در حال حاضر چند سالی هست که در جایی دیگر مشغول کار هستم
حدود یکسال پیش از کرده خودم بسیار پشیمان شده بودم به فکر شکایت افتادم ولی هیچ گونه سند و مدارکی نداشتم.
فقط توانستم از همکاران هم صنفی( که البته همگی با سابقه بسیار بالا و معتمد در این شغل هستند) استشهاد محلی جمع کنم.
به طریقی دستنوشته ای بابت سابقه کار به بهانه ارایه به محل کار جدیدم از کارفرما هم گرفتم.
اما وقتی به اداره کار مراجعه کردم مشاور اداره گفت هیچ کاری نمیتوانی بکنی و شکایت بیفایده است.
حالا نمیدانم چکار کنم.
از این عمل کارفرما هم بسیار عصبانی هستم و نمیخواهم از حقم بگذرم.
حتی فرزند کارفرما هم که با هم پیش پدرش کار میکردیم و او را هم بیمه نکرده قصد شکایت از پدرش را دارد.
کارفرما هم گفته هیچ مدارکی نداری و نمیتوانی کاری بکنی؟
بهمن عباسی _ شهر قزوین
بنظر شما باید چکار کنم.امیدی هست برای شکایت؟
برخورد مشاور اداره کار بسیار بد بود و مرا نا امید کرد.
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام البته بنده نمیدام اون مشاوری که در اداره کا مشاوره داده حال درستی داشه یا خیر لذا شما میتوانید هم میتوانید به شعبه تامین اجتمایی مراجعه واز واحد بازرسی تقاصای بازرسی تحقیقی انجام دهید ویا اینکه دادخواست در اداره کار  تنظیم  ودر هییت تقاضای بازرسی تحقیقی بنمایید وتقاضای اعمال ماده ۱۴۸قانون کا را بنماییید..ایمانی