در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با عرض سلام به استحضار میرساند که اینجانب با بررسی سوابق بیمه ای خود متوجه عدم ارسال لیست توسط کارفرما در آبان و آذر 1388 شدم لطفا در ارتباط با نحوه پیگیری کوتاهی کارفرما بنده را راهنمایی فرمائید
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

چنانچه در شرکت مذکور مشغول بکار می باشید پس از هماهنگی با کارفرما میتوانید فرم ادعای سابقه را از شعبه تامین اجتماعی محل مربوطه اخذ نموده و پس از تکمیل و تائید توسط مدیریت ، به همراه فیشهای حقوقی و حکم کارگزینی و سایر مدارک ، به شعبه ارائه نمائید در غیر اینصورت با مراجعه به اداره کار محل مربوطه و ثبت دادخواست مبنی بر الزام کارفرما به واریز حق بیمه به استناد ماده 148 قانون کار اقدام نمائید.