در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (580 امتیاز)
زمانی که تخلف کارفرما مبنی بر امضا سفید گرفتن یا رایطه کارگر را پیمانکاری یا اجاره ای معرفی کردن و غیره در اداره کار اثبات شد .

ایا بعد از ان می توان از کارفرما به عنوان مجرم در مراجع قضایی از جمله دادگستری شکایت کرد و کارفرما را کیفری محکوم کرد یا این که فقط به اداره کار مربوط می شود .
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام نیازی به سکایت کیفری نمیباشد در صورتی کیفری میتوانید شکایت نمایید چک ضمانت یا سفته ویا هرگونه ضمانت نامه دیگری که دال بر عدم ارایه به سما باشد وضرری به سما برسد قانونا میتوانید در یک پروسه کوتاه شکایت کیفری نمایید ...ایمانی