در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام.یه سوال دیگه. من 5سال در یک کارگاه چاپ پارچه مشغول کار بودم و بیمه هم بودم.

ولی در حال حاضر بیکار هستم.

اگر بخواهم خودم رو دوباره بیمه کنم چه نوع بیمه ای باید بکنم که سابقه بیمه هم از بین نره.

در ضمن الان سه سالی میشه که بیمه ام قطع شده. لطفا راهنمایی کنید؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام هیچ نوع سابقه بیمه ای که پرداخت شده باشد از بین نمیرود واون سابقه همیشه برای شما محفوظ میماند حالا بستگی به شرایط شما دارد که چه نوع حق بیمه ای رو میتوانید برقرار وبپردازید