در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
با سلام من در بهمن ماه سال 93 بیمه رانندگان حمل بار شدم وبا داشتن کارت هوشمند باری برای خودم بیمه پرداخت میکردم بعد از چند ماه در شرکتی شاغل شدم که آنجا برام بیمه رد میکرد یعنی از برج 3/94 تا 8/94 از اون شرکت برام بیمه رد شد.بعد از اونجا دراومدیم و دیگه خودم بیمه ام رو ادامه ندادم وحالا از برج 8تا امروز بیمه ام قطع شده
من اگه بخوام دوباره مثل اوایل بیمه ام رو خودم ادامه بدم چیکار باید بکنم؟ خواهش مینکنم لطفا منو در این باب راهنمایی کنید ممنون میشم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام باید دوباره به تامین اجتماعی درخواست دهید و قرارداد جدید منعقد کنید سپس می توانید بیمه خود را ادامه دهید