در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام میخواستم بدونم اگه بخوام بیمه خویش فرما کنم باید ماهی جقدر بدم و بعد از چند سال بازنشستگی داره

تا به حال بیمه نبودم و میخوام بدونم آیا بازنشستگی بهم تعلق میگیره یا نه
1 پاسخ
توسط
با سلام بیمه خویش فرما دو نوع است. اختیاری و صاحبان حرف و مشاغل آزاد. برای بیمه اختیاری نیاز به 30 روز سابقه قبلی است ولی در بیمه حرف و مشاغل آزاد نیاز به سابقه قبلی نیست. هر دو مورد بازنشستگی دارد ولی در مورد بیمه حرف و مشاغل می توانید نوع خدمت را انتخاب کنید که بازنشستگی 12 درصد حقوق، فوت و بازنشستگی 14 درصد ،فوت و بازنشستگی و ازکارافتادگی 18 درصد و درمان به صورت سرانه خواهد بود.

در ضمن شرایط بازنشستگی برای بیمه های اجباری و خویش فرما یکسان است.