در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
من تا پارسال (سال95) که در شرکت دیگری کار میکردم بیمه تامین اجتماعی تکمیلی بودم ولی الان یکسال هست که شرکتم رو عوض کردم و بیمه تامین اجتماعی هستم و تکمیلی نیستم. الان میخوام ببینم اگر بخوام خودم و خانمم رو بیمه تکمیلی کنم شرایط به چه صورت هست؟

 چه میزان هزینه داره و سقف تعهدات بیمه به چه صورت هست ؟ دوره انتظار به چه صورت هست ؟ این بیمه برای شهرهای مختلف شرایطش فرق داره ؟

چه مدارکی لازم داره و از چه طریق باید اقدام کنم

ممنون میشم راهنمایی بفرمایین .

متشکرم
3 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)

با سلام

شما میتوانید از کمک رسان یا بیمه ملت بیمه درمان تکمیلی انفرادی یا خانواده(خویش اختیاری)تهیه کنید

در بیمه تکمیلی شرکت بیمه ملت شما باید تمامی اعضای خانواده خود را بیمه نمایید و در این بیمه 4 طرح از پیش تعیین شده وجود دارد که شما میتوانید یکی از آن طرح ها را امتخاب کنید

ضمنا پوشش های ویزیت و دارو و دندانپزشکی و زایمان نیز اختیاری میباشد

برای مدارک اصل و کپی دفترچه های بیمه بهمراه اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی اعضای خانواده مورد نیاز است

برای دانلود بروشور  از   اینجا    وارد شوید