در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام
آیا لاپاروسکپی جزو جراحی ها در بیمه درمان تکمیلی محسوب میشه؟
2 پاسخ
توسط
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

لاپاروسکپی جزو اعمال جراحی محاسبه نمی شود،آن را در دسته پاراکلینیکی نوع ۳ محاسبه می کنند ودر سقف تعهدات جراحی قرار نمی گیرد.

موفق و پیروز باشید
توسط (6,000 امتیاز)
با درود در صورت لاپراسکوپی درمانی باشد مجاز است برای مثال چاقی مفرط که در مرز خطر قرار گیرد و BMIبالای 40داشته باشد شامل تکمیلی میشود

مشاور تأمین آتیه