در سایت و سامانه وزارت کار توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام ؛ من در سامانه کارورزی ثبت نام کردم الان که وارد سامانه میشم نوشته مدارک در دست بررسی میباشد ؛ و اینکه شما شرایط کارورزی را دارا میباشید ؛

از طرفی امروز گزینه دیگری به نام چاپ کارت کارورز هم در زیر عکس و نام کاربری اومده که لینکش آبیه و وقتی روش کلیک میکنم چیز خاصی نمیاد و میره بالای صفحه میخواستم ببینم که. ایا روند کار همینطور باید باشه و درست ثبت نام کردم یا نه؟
 با تشکر
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله . در صورت رد شدن درخواست شما در سایت نمایش داده می شود که شما شرایط ندارید .

با تشکر