در سایت و سامانه وزارت کار توسط (110 امتیاز)
با سلام برای ثبت نام سامانه کارورزی کد ملی و شماره تلفن که میزنم میگه تکراری است و برای ورود به سیستم میگه که شماره شما ثبت نشده

لطفا بگید باید چیکار کنم میشه دوباره درست بشه باید مدارک ارسال کرد که من اونرو انجام ندادم اگر مدارک ناقص باشه دوباره برگشت میخوره چطوری میتونم بفهمم که ثبت نام شدم لطفا پاسخ زود بدید.باتشکر
توسط (100 امتیاز)
سلام منم همین مشکل رو دارم اصلا توسایت ثبت نام نکردم اما میزنه کدملی وشماره تلفن تکراریست چکاربایدکنم که ثبت نام کنم؟
توسط (100 امتیاز)
سلام.من هم به این مشکل برخوردم.تا گام دوم ثبت نام یعنی ثبت اطلاعات فردی پیش رفتم و ثبت نام کردم ولی چون اسکن شناسناممو نداشتم، صحفه روبستم در مرحله بعد تا دوباره چند ساعت دیگه بیام اطلاعات و مدارکمو تکمیل کنم.ولی نمیدونم الان چطوری باید وارد بشم.نام کاربریمو فراموش کردم.از طریق گزینه ورود به سامانه هم میرم، نمیشه! لطفا راهنمایی کنید.
توسط (100 امتیاز)
سلام مشکل منم همینه

چیکار باید کرد؟

شماره تلفن که میزنم میزنه ثبت نشده است
توسط (100 امتیاز)
بعداینکه چندین بار اعلام گزارش زدم درست شد ثبت نام مردم اما آخر زد شامل طرح نمیباشید مسخره کردن ملتو
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

این مشکل چند روزی هست حل شده است . لطفا دوباره امتحان نمایید .

با تشکر