در سایت و سامانه وزارت کار توسط (100 امتیاز)
باسلام

من تو طرح کارورزی ثبت نام کردم میگه شامل شما نمیشه. واقعا چرا .

من متولد۱۳۷۲ هستم و کارت پایان خدمت هم دارم و دانشگاه هم سال ۱۳۹۴ تموم کردم لیسانس هستم.رشته من هم مهندسی برق قدرت هست.لطفا جواب بدین.ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

باید 6 ماه از تاریخ فارغ التحصیلی تان گذشته باشد . البته این موضوع تازگیها زیاد تکرار شده است و دلیلش مشخص نیست . زمانی هم برای پایان ثبت نام در نظر گرفته نشده است که فکر کنیم ناشی از پایان مهلت است .

با تشکر