در سایت و سامانه وزارت کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

 سایت کارورزی در قسمت ارسال مدارک برای من نوشته است که مدارک در دست بررسی می باشد و در خط بعد نوشته شده شما شامل طرح کارورزی نمیباشید

 در حالی که متولد 71 می باشم و فارغ التحصیلی من شهریور 95 است. لطفا راهنمایی نمایید. و اینکه با وجود در دست بررسی بودن مدارک چگونه است که شامل نمیشوم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- از نظر سنی موضوع را چک کنید . از جمله شرایط متقاضیان کارورزی، داشتن حداکثر ۲۷ سال سن برای مقطع تحصیلی کاردانی، ۳۰ سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی، ۳۳ سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و ۳۷ سال برای مقطع تحصیلی دکتری است.

2- بین 6 ماه تا 3 سال از تاریخ اخد مدرکتان باید گذشته باشد .

3- بای در مراکز کاریابی ثبت نام کرده باشد و حداقل 3 ماه گذشته باشد و تاریخ آن را در سایت ذکر کنید

4- سیستم کلا مشکل زیاد دارد . ممکنه با ثبت تمامی این موارد به صورت صحیح نیز دچار مشکل شوید .

با تشکر