در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده بیشتر از8سال در یک شرکت داروسازی مشغول بکار هستم بعد از 8 سال قرارداد بنده را بدون هیچ دلیلی تمدید نکردند. در این مدت من دچار دیسک کمر شده ام آیا میتونم از شرکت شکایت بکنم؟

و همینطور از سال 85 تا سال 88 در شرکت خصوصی مشغول کار بودم و بیمه ام را رد نکردن و شرکت کلا تعطیل گردیده ایا میتونم از شرکتی که بیمه بنده را رد نکرده اند شکایت بکنم؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1-از شرکت می توانید شکایت کنید برای عدم تمدید قرارداد .

2-اگر دیسک کمر ناشی از محیط کار باشد جزئی از بیماری های حرفه ای می شود و می توانید با مراجعه به کمیسیون های پزشکی تامین اجتماعی ازکارافتادگی بگیرید که از 10 درصد به بالا به شما غرامت نقص عضو و یا مقرری ازکارافتادگی جزئی و کلی تعلق می گیرد .

3-بله . با داشتن مدارک کامل مانند فیش حقوق ، گواهی حضور و غیاب ، گواهی مالیات و لیست پرداخت حقوق و با شکایت به اداره کار بابت اجرای ماده 148 قانون کار می توانید حق بیمه تان را پیگیری کنید .

با تشکر