در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در دو هفته پیش در حین کار دچار دیسک کمر شدم ک مهره پنجم کمر دچار دیسک شده است.رفتم پزشک اول برام دو هفته استراحت در منزل رو نوشت یعنی از تاریخ 96/5/29 الی 96/6/10.و کمرم هنوز درد داره و نمیتونم کار سنگین شرکت رو انجام بدم.رفتم دکتر بعدی برام تا اخر ماه یعنی 96/6/10 الی 96/6/31 برام استراحت نوشت. 6 ماه هست ک تو اون شرکت کار میکنم.
سوال بنده اینه میتونم غرامت استراحت این دو مرخصی رو بگیرم یا ن؟
و فکر نمیکنم با این استراحت ها بتونم دوباره در اون شرکت کار کنم.
سوال دومم اینه ک میتونم بعد استراحت اگه نتونستم کار کنم برم شکایت کنم دیه یا بیمه بیکاری بگیرم؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

1. در صورت تائید استراحت های پزشکی شما از سوی پزشک معتمد و یا شورای پزشکی، می توانید از غرامت دستمزد ایام بیماری استفاده نمائید؛ مشروط به اینکه تا زمان شروع استراحت پزشکی، حق بیمه شما پرداخت شده باشد.

2.قید ننموده اید که ، حادثه منجر به بیماری شما به سازمان تامین اجتماعی گزارش شده است یا خیر؟ و نظریه بازرس امور بیمه شدگان در این خصوص چیسیت؟

مثبت با منفی بودن پاسخ تاثیر به سزائی در نتیجه آن در کمیسیون پزشکی دارد!

ماهیت شغل و کارگاه محل اشتغال و  نوع قرارداد در چگونگی برقراری بیمه بیکاری موثر است.