در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخير قانون ماده 10 نوسازي صنايع كشور جهت بازنشستگي با 25 سال سابقه بيمه تا كي ادامه دارد و من با حدود 27 سال سابقه تامين اجتماعي ميتوانم از اين قانون براس بازنشستگي استفاده كنم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

قبلا نیمی از بار مالی 5 سال زودتر بازنشسته شدن بر عهده دولت و نیمی بر عهده کارفرما بود . به علت عمل نکردن دولت به تعهدات خود ، با اصلاحیه ای تمام بار مالی این طرح بر عهده کارفرمایان نهاده شد . کارفرمایانی که توانایی اش را دارند در صورت پرداخت مبلغ مذکور می تواننند کارگر خود را زودتر بازنشست کنند . بازنشستگی منوط به پرداخت این مابه التفاوت توسط کارفرما است .

با تشکر