در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
باسلام  و حسته نباشيد.

يك ازدوستان من با شرط سني 55 سال قصد بازنشستگي را ولي جهت 30 سال سابقه حدود 2 سال كم دارد كه شركت قبلي نيز وي را درحالت بيكاري اجباري قرارداده است و ملزم به دريافت بيمه بيكاري گرديده است (3 سال حق استفاده ازبيمه بيكاري را دارد).

خواستم بدانم جهت دريافت حقوق بازنشستگي 2 سال  آخر كاري وي مد نظر قرارمي گيرد آيا حقوق وي با احتساب 2 سال بيمه بيكاري محاسبه ميشود يا 2 سال قبل ازبيكاري؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
بر اساس 2 سال آخر بیمه پردازی محاسبه می شود مشروط بر اینکه از حداقل حقوق کمتر نباشد.