در سازمان تامین اجتماعی توسط (100 امتیاز)
من کارم رو ترک کردم و منتظرم ترک کارم رو بزنن و چون با شرایط مناسبی خارج نشدم نمیتونم در تماس باشم و درخواستی بکنم

محل کار جدید میگه باید شعبه بیمه تغییر کنه، میخواستم بدونم این کار بر عهده من هست یا شرکت جدید؟ و برای این کار چه مدارکی مورد نیاز هست؟

من هنوز دفترچه بیمه رو دریافت نکردم و فقط شماره بیمه رو دارم ( جهت اطلاع)
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام نیازی به هیچگونه اقدامی نیست فقط در شرکتی که کار میکنید لیست بیمه شما رو به شعبه ای که نزدیک شرکت است واریز میکند وبعد از واریز لیست بیمه به همان شعبه جدید که لیست شما واریز شده مراجعه میکنید ودرخواست انتقال پرونده از شعبه قدیمی طی فرم انتقال پرونده درخواست میکنید