در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

سلام روز بخیر

سال 92 برای یه شرکت مشاور عمرانی کار میکردم که ناظر مقیم کارگاه یه پروژه بودم ولی بیمه من از طریق پیمانکار اون پروژه رد میشد. بعدا متوجه شدم که سه ماه از بیمه م رو رد نکردن(برج 5و 6 رد شده-7و8و 9 رد نشده و دوباره 10 و 11 و12 رد شده). حالا سوال من اینه برای این مورد چیکار میتونم بکنم. با توجه به اینکه:

  1.  ما همیشه حق بیمه هامون از طریق پیمانکار پروژه ها رد میشد(شرکت مشاور بدلیل مشکلات مالیاتی و ... خودش بیمه رو رد نمیکرد)
  2.  شرکت مشاور که ناظرش بودم آشناست و نمی تونم ازش شکایت کنم
  3.  اگه از اون پیمانکار شکایت کنم پای مشاور هم گیره؟ (اصلا میتونم از پیمانکار شکایت کنم؟)
  4.  تو سایت سوابق بیمه شماره کارگاه مشخصه ولی بیمه ی رد شده توسط فرد حقیقی هست نه شرکت

با تشکر

3 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام باتوجه به اینکه لیست ارسالی از ابتدا به ساکن خلاف واقع بوده ولی حالا که توافق کردین لیست شما از طریق پیمانکار  ارسال شود فقط یه موضوع  باقی میمونه که در لیست ارسالی شغل شما رو چی قید میکردن اگر مهندس ناظر که شعبه نمیبایست قبول میکرد ولی اگر لیست شما با یه شغلی دیگه ارسال میشد میتوانید از پیمانکار شکایت نمایید ولی اصل موضوع اینه اگر در پیمانکاری لیستی که اولین بار ارسال شده باشد  در ماههای بعد ارسال نشود مبنای لیست همان لیست اول میباشد لذا میتوانید به شعبه مراجعه نمایید واعلام کنید اسم شما در لیستهای ارسال نشده لحاظ شود  و شعبه اینکارو میکنه وبشرطی که در ایست ارسالی ترک کار نزده باشه که دیگر مجبور به سکایت میباشید ..ایمانی