در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من گواهینامه نداشتم و با یه ماشین تصادف کردم و راننده ماشین مقابل پزشکی قانونی شکایت کرد که یک چشمش کمی تار میبینه و هنوز بعد 50 روز نامه پزشکی قانونی نگرفته،

ایا خسارت ماشین و دیه رو بیمه پرداخت میکنه؟
برای دادگاه بدون گواهینامه منجر به جرح فقط جریمه نقدی میکنن یا حبس داره؟اگر حبس داره میشه حبس رو خرید یا خیر؟
1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
سلام

متاسفانه اين اشتباه و بي قانوني كه بدون گواهينامه رانتدگي كردن رو زياد مشاهده ميكنيم

در پاسخ به سوال شما  بله بيمه مطلق به وسيله نقليه است

فرداخت ميكند .اما جريمه اي نقدي براي راننده بدون گواهي نامه خواهد داشت  همان بيمه وثيقه راننده خواهد شد تا برداخت ديه نخير حبس نخواهد داشت تا جاي كه بنده مطلع هستم .موفق باشيد