در دیه و بیمه خودرو توسط (120 امتیاز)
سلام درصورتیکه تصادف منجر به فوت نشده و تصادف خسارتی و جرحی بوده و راننده مقصر فاقد گواهینامه باشد رفتار بیمه چگونه میباشد

خسارت مالی زیاندیدگان شامل راننده مقصر و سرنشینان و خسارت مالی راننده غیر مقصر چگونه است ممنون
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بیمه موظف است بدون قید شرطو تضمین خسارات رو به زیان دیدگان غیر از راننده مسبب حادثه پرداخت نماید و به قائم مقامی زیان دیده بعدا از راننده مقصر ریکاوری کند