در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
کارگاهی که در انجا مشغول به کار بودم بسته شده است و سابقه کار من 15سال است.

پانزده سال سابقه کار سخت و زیان اور دارم. 24ماه خدمتم را خریده ام. حدود سه سال هم بیمه کار معمولی دارم. آیا با گرفتن حق بیمه بیکاری بعد از آن بازنشست میشوم با داشتن سن متولد سال1348؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

خیر، برابر مفاد ماده 7 قانون بیمه بیکاری و توجه به سابقه اعلامی توسط جنابعالی(15 سال+3 سال)، استحقاق دریافت بیمه بیکاری شما صرفاً 36 ماه می باشد. البته بایستی مد نظر داشت که سابقه دریافت بیمه بیکاری، سابقه عادی محسوب می گردد.