در بازنشستگی و مستمری توسط
۱۷سال سابقه بیمه دارم با ۵۹سال سن چگونه میتوانم بازنشست شوم؟ قادر به پرداخت کمبود سابقه بیمه هم هستم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام باید تا سن 60 سالگی صبر نمایید و سپس درخواست بازنشستگی دهید

تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

اطلاعات بیشتر در :

خرید فاصله بین سابقه بیمه تامین اجتماعی

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی